Flag DeutschFlag EnglishFlag العربيةFlag българскиFlag EspañolFlag FrançaisFlag ΕλληνικάFlag MagyarFlag ItalianoFlag PolskiFlag PortuguêsFlag RomânăFlag Српски језикFlag TürkçeFlag УкраїнськаFlag فارسیFlag Русский

Qendrat e specializuara të këshillimit për të prekurit

Dhunë në familje

Fachberatungsstellen: Icon Häusliche Gewalt

Të gjitha pikat e kontaktit që ofrojnë këshilla për dhunën në konstelacionet e marrëdhënieve ose në kontekstin e brendshëm mund të gjenden këtu.

Dhuna seksuale

Fachberatungsstellen: Icon Sexuelle Gewalt

Viktimat e prekura nga çdo sulm kundër vetëvendosjes seksuale do të gjejnë shërbimet e duhura të këshillimit këtu.

Përndjekja

Icon Stalking

Në rastet e përndjekjes / persekutimit, viktimat e prekura mund të gjejnë mbështetje në këto pika kontakti.

Dhuna në familje

Icon Zwangsheirat

Vajzat e reja që përjetojnë dhunë në familje ose kërcënohen ose preken nga martesa e detyruar mund të kontaktojnë këto pika kontakti.

FGM (gjymtimi gjenital femëror)

Icon FGM

Shërbimet e këshillimit në lidhje me gjymtimin gjenital femëror/FGM janë renditur këtu.

Shëndeti riprodhues

Icon reproduktive Gesundheit

Pikat e kontaktit për pyetje në lidhje me shëndetin riprodhues të grave dhe vajzave në kontekstin e dhunës mund të gjenden këtu.

Scroll to Top